dinsdag 28 april 2009

Roxstar zangeres en badpakken model Roxane Kalishoek heeft nieuwe liefde in haar leven

Roxstar zangeres Roxane Kalishoek heeft een nieuwe relatie. De ex-deelneemster aan Eurosong was ruim tweeënhalf jaar vrijgezel.

"Na de breuk met mijn ex heb ik een moeilijke periode gehad. Maar ik ben heel gelukkig op dit moment. Ik ben niet op zoek naar een partner, maar kom ik toevallig iemand tegen, dan sta ik er wel voor open", vertelde sexy Roxane Kalishoek eerder nog in een interview.

Die nieuwe liefde lijkt Roxane Kalishoek nu gevonden te hebben. Veel informatie wil ze voorlopig nog niet kwijt over haar nieuwe liefde, maar de zangeres en P-Magazine badpakken model straalt van geluk.

Ook op professioneel vlak heeft Roxane Kalishoek de laatste tijd veel geluk. Ze zingt nu in de partyband 'Roxstar'. "We willen met een liveband bereiken wat de dj meestal pas bereikt op feesten met een overvolle dansvloer", besluit mooie Roxane.

vrijdag 17 april 2009

Donna zocht een man voor Roxane Kalishoek na interview

“Ongelooflijk wat een interview allemaal kan teweegbrengen”, lacht zangeres-model Roxane Kalishoek. “Begin deze week verscheen er een interview van me in TV Familie en morgen mag in de Donnastudio uit drie mannen een keuze maken voor een intieme maar plezante date die maandag gepland staat. Al hoop ik wel dat die mannen de knipoog doorhebben. Want ik ben absoluut niet hopeloos op zoek.”

Roxane Kalishoek (28): niet verwoed op zoek naar een man, maar wel een leuk etentje in het vooruitzicht. Hoe is het zover kunnen komen? Een reconstructie.

“In de TV Familie van deze week stond een interview met me. Het thema was niet ‘mannen’ maar ‘mijn horoscoop’,” gaat Roxane even terug in de tijd. De titel boven het bewuste interview mocht er anders wel wezen: “Ik zoek een man die voor mij zorgt”.

“Daardoor polste Radio Donna woensdag even hoe het zat. Eenmaal uit de ether werden ze haast overspoeld met mails en sms’jes. Waarop de vraag kwam of ik een parodie op ‘Wie wordt de man van...’ niet zag zitten. De rest is geschiedenis.”

Wat heet. Bij Donna stelden honderden mannen zich kandidaat voor een intiem etentje met de donkerharige sexy diva. “We ontvingen zelfs heuse A4’tjes van mannen die zich in rijmvorm aanprijzen”, weet Donnastem Dave Peters.

“Het zijn ook allemaal heren die sportief zijn, een nieuwe man zijn, fantastisch zijn in de keuken... Kortom, rondborstige Roxane Kalishoek heeft keuze te over. Bovendien zijn het ook mannen uit alle lagen van de bevolking. Van zaakvoerders en hoge kaderleden in een bank, over een ex-voetballer van Westerlo en een discotheekuitbater tot een havenarbeider. Bovendien schreven er zich ook mannen in die nu nog een lief hebben.”

“Het is een hele stapel maar tegen vrijdagnamiddag moeten we drie kandidaten gevonden hebben die zich aanstaande maandag kunnen vrijmaken voor een voor-, hoofd- of nagerecht met Roxane.”

“Ik hoop alleen maar dat die mannen de knipoog doorhebben”, neemt Roxane Kalishoek al wat wind uit de zeilen. “Ik had deze grote respons nooit verwacht. En bovendien ben ik absoluut niet hopeloos op zoek naar een man.

Als ik echt een man wil, zoek ik die wel op mijn eigen, rustige manier. Ik neem een relatie nog steeds serieus en ben nogal traditioneel in zo’n dingen. Ik ben niet het type meisje dat mannen zomaar mee naar huis neemt (lacht). Een man mag nog steeds moeite doen voor de liefde, vind ik.”

Blijft de vraag waarom aantrekkelijke mooie en sexy vrouwen als Phaedra Hoste en Roxane Kalishoek zo moeilijk aan een levenspartner geraken. “Een perfecte verklaring heb ik daar ook niet voor.

Mannen zoeken heus wel toenadering, maar ze stappen vaak met vooroordelen op je af. Of het draait alleen om seks. Daarom leer ik liever iemand kennen die me van haar noch pluim kent. Zodat je vanaf een neutrale basis kunt beginnen. Al zal ik zelf ook wel fouten maken aangezien ik al een tijdje vrijgezel ben. Ik ben namelijk niet de gemakkelijkste en word niet snel verliefd.”

zaterdag 11 april 2009

Roxane Kalishoek zangeres Roxstar

Roxane Kalishoek: "IK BEN EEN ZANGERES EN GEEN SEXY MODEL"

Het sexy Antwerpse fotomodel Roxane Kalishoek (29)
heeft haar nieuwe muzikale project
Roxstar voorgesteld. "Het is een soort
partyband met een vrouw", zegt ze.

Roxane Kalishoek is vooral bekend als sexy model in
menige badpakkenspecial van P-Magazine of Ché. "Maar ik ben
een zangeres, geen erotisch model", zegt ze. "ik
ben altijd gefocust geweest op muziek. Die erotische optredens in bikini zijn bijzaak"

In 2004 beleefde Roxane Kalishoek haar muzikale
hoogtepunt. Ze bereikte de finale van
"Eurosong" met "Television game". In
2006 waagde ze opnieuw haar kans, maar
met minder succes. Met haar nieuwe
groep Roxstar brengt Roxane Kalishoek covers van
r&b, disco, pop, rock en dance.

ROXSTAR : party met Roxane in Café Local (Antwerpen)

Zangeres Roxane Kalishoek slaat een nieuwe muzikale weg in met haar partyband RoxStar. Op donderdag 20 november om 22u stelt Roxane haar nieuwe project RoxStar voor aan pers en publiek in Café Local te Antwerpen (Waalse Kaai 25).

Samen met 6 topmuzikanten zorgt Roxane vanaf nu op de Vlaamse podia voor een stomende party. Sexy podiumbeest Roxane Kalishoek brengt met RoxStar een opzwepende show waarbij het publiek van begin tot einde zal dansen en genieten. De uptempo set is opgebouwd uit dansbare R&B, disco nouveau, pop, rock en de beste dance-klassiekers.

De partyband RoxStar bestaat uit:
Roxane: Vocals
Kurt Lelievre: drums
Guy Remmerie: percussie
Gilles Dandelooy : keyboards
Wim De Puysseleer : bassguitar
Hans Humblet : guitar & backing vocals
Karen Melis : backing vocals

“Met RoxStar willen we met een live-band bereiken wat de DJ meestal pas op de meeste feesten bereikt … een overvolle dansvloer”, getuigt Roxane over haar nieuwe show.

“Naast de klassieke bezetting van een bassist, gitarist, drummer en toetsenist zal ik extra begeleid worden door een percussionist en extra backing!”

Roxane koos ervoor om zich terug volop 100% op haar muzikale carrière te richten, ze vond dan ook een ideale partner bij haar nieuwe management TTT Artists (oa. Kate Ryan, De Kreuners).

Vanaf dit najaar zal RoxStar op talrijke Vlaamse podia terug te vinden zijn. Meer informatie en concert data kan u steeds terugvinden op www.roxstar.be.




donderdag 9 april 2009

Roxanne Roxane Kalishoek

Roxanne Kalishoek, beter bekend onder haar artiestennaam Roxane, (Antwerpen, 5 maart 1979) is een Vlaamse zangeres.

Roxane dook voor het eerst op in de Vlaamse showbizz met de groep Spirit. De groep had slechts een hit (Love is gonna save me) en was vrij vlug uitgezongen. Roxanes eerste solosucces in de dancecharts kwam er met een cover van I wanna dance with somebody, oorspronkelijk van de Amerikaanse zangeres Whitney Houston. Bij het grote publiek werd Roxane bekend door haar deelname aan Eurosong 2004, de Vlaamse voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Met haar lied Television Game liet zij zich daar op een sexy manier opmerken, haar geweldige DD cup borsten werden haar handelsmerk. Zij won de derde voorronde en moest uiteindelijk in de finale de winst aan Xandee laten. In 2004 verscheen ook haar debuutalbum Naked, naakt dus. In 2006 nam zij opnieuw deel aan Eurosong, dit keer met het electropopnummer Push it. Ditmaal was de halve finale haar eindstation.

Toen Tanja Dexters niet mocht paaldansen op het kerstfeest in 2006 van de Belgische blauwhelmen in Libanon, ging Roxane in de plaats. Het optreden werd echter geheim gehouden en pas in mei 2007 bekend gemaakt. De uitleg van Defensie was dat er iets was mis gegaan met de communicatie. Later die maand vertrok Roxane voor een optreden voor de Belgische troepen in Afghanistan.