maandag 29 juni 2009

Roxane Kalishoek in bikini voor duikles in zwembad met Axel Daeseleire


Op deze foto's maakt zangeres en P-Magazine badpakken model Roxane Kalishoek zich in bikini klaar voor een duikles in het zwembad samen met acteur Axel Daeseleire.

Zingen uit passie
Roxane Kalishoek: Ik zing vaak en bijna overal: in de auto, op straat, tijdens het
sporten... De enige plek waar ik nooit zing, is naakt onder de douche. Daar
is de akoesüek te slecht, het galmt te hard. Zangeres worden was geen
meisjesdroom, het was en is nog steeds een passie. Toen ik amper 4 jaar
was, zong ik al mee met liedjes op de radio. Op de duur schreef ik zelf
teksten, in mijn beste Engels. Mijn zus en ik maakten geïmproviseerde
programma's en zetten die op cassette. Dat vonden wij grappig.

Roxane Kalishoek: Ik heb pianolessen gevolgd en later ook toneel, een keuze waar vooral mijn vader het moeilijk mee had. 'Kan je daar later wel van leven?' vroeg hij zich
af. Dat is inderdaad niet zo eenvoudig. Ik ben intussen al 8 jaar bezig als
zangeres. 2004, het jaar van mijn deelname aan Eurosong, was uiteraard
een hoogtepunt. Ik kreeg plots heel veel opdrachten. Intussen heb ik al
een paar managers gehad. Ik heb vaak water bij de wijn gedaan. Voortaan
ben ik mijn eigen manager. Ik zoek alleen nog een nieuwe platenfirma
en boekingskantoor.

Roxane Kalishoek: Voorts wil ik vooral mijn eigen weg gaan. Maar
makkelijk is dat niet. Vlaanderen is ook zo klein. Als je ziet hoe populair
schlagermuziek hier nog steeds is, dan merk je pas dat we hier eigenlijk
in een groot dorp leven. Ieder zijn ding, maar mij zal je nooit schlagers
horen zingen. Singer-songwritermuziek wil ik brengen, samen met mijn
nieuwe band. Een schitterende band trouwens! Ik heb heel veel ideeën
voor teksten, maar ik kan ze moeilijk muzikaal vertalen omdat ik geen
instrument bespeel. Samen met mijn muzikanten en enkele schrijvers
werken we nu volop aan nieuwe nummers. Ik treed vaak op met de
Roxstar en doe flink wat gastoptredens. In de toekomst zou ik de hele
band naar de voorgrond willen halen en niet alleen maar de focus leggen
op mezelf. Ik hoop alvast dat het ook bij het publiek zal aanslaan.

Roxane Kalishoek: Als die zangcarrière over 7 jaar nog niet van de grond is geraakt, dan hoop ik aan de slag te kunnen bij de televisie. Achter de schermen, als reporter
bijvoorbeeld. Al zal ik dan nog wel eerst even bij de logopedist moeten
langslopen, vrees ik. Ach, er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen. De
voorbije 8 jaar zijn alvast een mooie opleiding geweest.















dinsdag 16 juni 2009

Roxane Kalishoek heeft een gloednieuwe website over RoxStar

Sexy zangeres en badpakken model Roxane Kalishoek presenteert een gloednieuwe website van haar partyband ROXSTAR, www.roxstar.be.

Na een geslaagd voorjaar langs talrijke bedrijfsfeesten zal Roxane Kalishoek binnenkort de Vlaamse festivals afschuimen met een stomende party! “Een nieuwe website voor de fans kon dan ook niet op zich laten wachten, ik kijk dan ook heel hard uit naar komende zomer” getuigt Roxane.

Samen met haar 6 muzikanten zal Roxane binnenkort live te zien zijn op Pennenzakkenrock, Zonhoven Goes Live, Beverse Feesten en talrijke andere zomerfestivals.

Op de site staan geen sexy foto's van Roxane Kalishoek in badpak of bikini, de site staat geheel in het teken van Roxane als zangeres.

Op de professionele website van RoxStar kan je verder meer informatie vinden over de muzikanten, de agenda nalezen en video’s en foto’s bewonderen. Naast de laatste nieuwtjes over Roxane Kalishoek en haar partyband vind je RoxStar ook terug op de laatste nieuwe Community-sites zoals Facebook en Twitter. Dompel je dus onder in de wondere wereld van Roxane Kalishoek en haar muzikanten!

donderdag 4 juni 2009

Roxane Kalishoek Fitness babe


Voor Roxstar babe en podium beest Roxane Kalishoek is een goede conditie belangrijk, vandaar dat ze besloot om aan fitness te gaan doen. Hiervoor schakelde ze een strenge personal trainer in, die haar flink liet zweten en afzien.

Echter bleek Roxane Kalishoek een natuurtalent te zijn, en al meteen een uur volle bak te kunnen gaan. Ook bleek ze het echt plezant te vinden.

Als je gaat sporten, is een goede bh echter geen overbodige luxe. Een sportbh is comfortabeler dan een gewone bh en voorkomt dat je hangborsten krijgt door al dat gewiebel.

Als je sport met een gewone bh in plaats van een sportbh, stuiteren je borsten onwillekeurig rond; dit kan behoorlijk pijnlijk zijn.

Veel sportende vrouwen ondervinden hier hinder van en bovendien is het ook niet goed voor je borsten. Voor een klein aantal is het zelfs een reden om te stoppen met sporten. Tegenwoordig is dit echter geen argument meer, omdat er voor elke cupmaat een goede sportbh ontwikkeld is, ook voor de grotere maar, zoals DD-cup.

Behalve comfort biedt een goede sportbeha ook bescherming. Voor een borst, die gemiddeld tussen de 200 en 300 gram weegt, is al dat gestuiter niet bevorderlijk. Het zorgt voor grote druk op het weefsel van de borsten en de huidstructuren, wat kan leiden tot beschadiging. Op de lange duur kan de huid erdoor gaan uitrekken en gaan de borsten hangen.

Het dragen van een gewone bh kan het gestuiter met 38 procent terugbrengen. Dat is volgens onderzoekers niet genoeg om hangborsten te voorkomen. Een speciaal hiervoor gemaakte sportbh zorgt er echter voor dat de borsten maar liefst 78 procent minder bewegen.

Tijdens fitness training krijgen ook je voeten het zwaar te verduren. Fitness en ook steps is een sport waarbij er regelmatig gesprongen wordt. Er worden ook veel zijwaartse passen gemaakt. De bewegingen zijn niet zo intensief als dat bijvoorbeeld bij het squashen gebeurt.

Fitnessschoenen zijn daarom dan ook lichter en flexibeler dan squashschoenen. De Fitnessschoen is wat hoger om de zijwaartse bewegingen te ondersteunen en heeft ook een extra dempingelement onder de voorvoet zitten.

Een fitness of aerobicsschoen moet dus de nodige stabiliteit geven maar moet ook flexibel zijn en een goede demping geven, met name in de voorvoet. Stevigheid aan de schoen wordt ook verkregen door extra verstevigingen, zadels, over het bovenwerk heen. De goede fitness of aerobicsschoenen hebben ook alle een goede middenvoetsondersteuning. Een goede schoen is dus belangrijk voor Roxane Kalishoek.

Een goede sport-bh is essentieel voor de sportende vrouw. De sport-bh steunt de borsten, de bandjes zakken niet af en het materiaal waar de sport-bh van gemaakt is, houdt de huid droog. Sport-bh's zijn er te verkrijgen in diverse 'impactlevels'. Hoe groter de cup is en hoe meer beweging de sport met zich meebrengt, des te steviger moet de sport-bh zijn ('motion-control').

Bij bijvoorbeeld aerobics of fitness bewegen de borsten nogal veel op en neer, een goede sport-bh is dan ook van groot belang om optimaal plezier van het sporten te kunnen verkrijgen. Iets om over na te denken voor de sportieve Roxane Kalishoek. Ook bijvoorbeeld bij fitness en squash is het dragen van een goede sport-bh een must om optimaal plezier aan je sport te kunnen blijven beleven.
Na afloop van de fitness verwende Roxane Kalishoek zichzelf nog even met een lekker bezoek aan de sauna.