donderdag 25 november 2010

Roxane Kalishoek gaat zonder bikini zwemmen voor Eurosong

Roxane Kalishoek gaat naaktzwemmen!

...Als ze in de finale van Eurosong geraakt. En dat willen we natuurlijk allemaal zien! Deze primeur kregen we via de gasten van Musicitems. Het volledig nieuwsbericht over Roxane Kalishoek is daar ook te lezen.

Op zondag 15 januari is sexy zangeres Roxane één van de kandidaten tijdens de tweede voorronde van Eurosong '06. In 2002 belandde RoxStar frontvrouw Roxane Kalishoek in de finale met 'Television Game' en dit keer waagt Roxane haar kans met het electro dance nummer 'Push it'. Platenfirma Mostiko lanceert net zoals twee jaar geleden diverse acties om zijn artiesten die meedingen in Eurosong '06 te steunen.

Zo beloofde Roxane Kalishoek als ze in de finale zit naakt te gaan zwemmen met veejay Oli van het TMF programma 'Zoom'! Enkele dagen voor de finale van Eurosong 2002 koos de Antwerpse zangeres voor een pikante erotische bloot fotoshoot in P-Magazine.

Roxane Kalishoek goes Eurosong

Volgende week zondag doet Roxane mee aan Eurosong met het fantastische electro dance nummer "Push it". Ze is de enigste artieste die met één dance nummer meedingt voor één plaats in de finale.

Er zullen verschillende acties lopen! Zo beloofd Roxane Kalishoek als ze in de finale zit naakt te gaan zwemmen met Oli van Zoom TMF! Hou de onderwatercamera's in de aanslag. We zullen wel winnen als ze tijdens Eurosong in Athene ook haar tetten laat zien.

Als jij beloofd zondag tijdens de eurosong pauze (Flikken) op Roxane Kalishoek te stemmen, dan mag je haar huidige singel I can feel it (4phase remix FTW) edit gratis downloaden. De plaat was afgelopen week de "Toon" meest gedraaide plaat op Topradio en de dance boys van Studio Brussel zijn ook kei wild van deze electro dance bomb! Download.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten