vrijdag 18 oktober 2013

Alleenstaande mama Roxane Kalishoek stopt (voorlopig)met zingen


Alleenstaande mama Roxane Kalishoek stopt (voorlopig)met zingen

De rondborstige zangeres Roxane Kalishoek(34), in heel Vlaanderen bekend van haar deelname aan  ‘Eurosong’ en haar badpak / bikini foto's in bladen als Ché en P-Magazine, is in de steek gelaten door haar vriend Olav.

Dat constateert Dag Allemaal. Roxane en haar twee pracht kindjes, Marlon (3) en Louie (1,5), zijn opnieuw bij haar ouders ingetrokken. Tevens heeft ze haar groep Roxstar opgedoekt, waarvan ze de front vrouw was.

“De hits bleven uit en ik was het een beetje beu,” aldus de ex-zangeres in het weekblad. "Misschien dat ik ooit nog wel eens iets in de muziek doe, maar dat zal zeker niet voor meteen zijn". Roxane Kalishoek werkt nu “in het bedrijfsleven”.

In de steek gelaten rondborstige zangeres en model Roxane Kalishoek stopt ermee

De 34-jarige Roxanne Kalishoek, die kennen we beter als ‘zangeres Roxane’. Haar muzikale carrière begon met de groep Spirit maar die groep was al snel weer uitgezongen.

Bij het grote publiek in Vlaanderen werd Roxane bekend omdat ze meedeed aan Eurosong 2004. Uiteindelijk werd het Xandee die ons land mocht gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, maar Roxane’s sexy verschijning bleef op eenieders netvliezen branden en haar carrière was gelanceerd.

Dit resulteerde in bv diverse fotoshoots voor de badpakken special van P-Magazine. Samen met Veronique de Kock, Ann van Elsen en Hanne Troonbeeckx behoorde ze jarenlang tot de populairste fotomodellen in de Vlaamse mannenbladen. Ze mocht zelfs bij de Belgische blauwhelmen in Libanon gaan paaldansen, al was dat eigenlijk omdat Tanja Dexters niet mocht.

Bij Dag Allemaal vroegen ze zich af hoe het nu is met Roxane Kalishoek, omdat het al een tijdje stilletjes was rond de zangeres. Dat blijkt niet zo bijster goed: haar vriend Olav heeft haar en hun kindjes Marlon (3) en Louie (1.5) in de steek gelaten. Samen met die twee koters is ze dan maar opnieuw bij haar ouders ingetrokken.

De groep Roxstar bestaat ook niet meer: “De hits bleven uit en ik was het een beetje beu”, zo legt ze uit. “Misschien dat ik ooit nog wel eens iets in de muziek doe, maar dat zal zeker niet voor meteen zijn.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten