zaterdag 1 december 2012

Roxane Kalishoek na geboorte zoon wederom op cover P-Magazine

Roxane Kalishoek na geboorte zoon wederom op cover P-Magazine!
 
Bijna was Roxane Kalishoek weer mee op Badpakken-special geweest voor P-Magazine, maar ze bleef thuis voor haar 18 maanden oude zoontje.
 
Dan maar naar het platteland voor een fotoshoot met Vlaanderens meest sexy M.I.L.F.
“Sex and the City op d’n buiten, dat zie ik wel zitten.” zegt Roxane Kalishoek.
 
Verder vertelt Roxane Kalishoek over zichzelf: 'Ik wist altijd wel dat ik een toffe mama zou zijn, maar dat ik zo'n moederkloek zou zijn, had ik nooit verwacht.'
 
Deze keer dus niet Roxane Kalishoek in bikini of badpak voor de P-Magazine badpakkenspecial op de meest exotische stranden van de wereld, maar in de mooiste sexy lingerie op het platteland.
 
P-Magazine is een Belgisch tijdschrift vooral gericht op een heteroseksueel mannelijk publiek. Het ontstond in 1998 als opvolger van het ter ziele gegane weekblad "De nieuwe Panorama". De eerste hoofdredacteur van het blad was Alain Grootaers.
 
Het weekblad wordt uitgegeven door NV De Vrije Pers. Deze laatste ging later op in de overkoepelende mediaholding Think Media.
 
Het tijdschrift is een Nederlandstalig algemeen weekblad met als onderwerpskeuze auto's, film, vrouwen en games maar ook politiek, sociologie, wetenschap, muziek en literatuur. De huidige hoofdredacteur is Michaël Lescroart. De huidige verantwoordelijke uitgever is Maurice De Velder.
Het blad is vooral bekend vanwege zijn jaarlijkse, 8 weken durende, badpakkenspecial waarvoor bekende Vlaamse vrouwen op exotische locaties poseren. In 2010 was de badpakkenspecial uitzonderlijk aan de Belgische kust. Ook staan er standaard wekelijks min of meer bekende vrouwelijke modellen of personen op de cover.
De meest bekende Vlaamse babes die in sexy in bikini poseerden voor de Badpakkenspecial zijn Roxane Kalishoek, Hanne Troonbeeckx, Véronique de Kock, Erika Van Tielen, Valery Super, Kim Engelbosch en Joke van de Velde, Ann Van Elsen, Tanja Dexters, Linda Mertens, Gaëlle Garcia Diaz en Alizée Poulicek.
 
Verder gaat bijna ieder jaar het P-meisje van het jaar of P-lezeres van het jaar en de Miss Belgian Beauty van dat jaar mee naar de fotoshoot, om in de prachtige natuur opnamen voor de Badpakkenspecial te maken.
 
Zangeres en fotomodel Roxane Kalishoek en haar partner Olav zijn de trotse ouders geworden van een zoontje in december 2009. Marlon was om 15.38 uur geboren, was 51,5 centimeter groot en weegde 3,75 kilogram.
 
Roxane Kalishoek en Olav waren in de wolken. "Het is een pracht van een baby, een echt schatje en decibels maken als een echte 'Roxstar' kan hij ook al."
 
Roxane Kalishoek is gekend als leading lady bij de partyband RoxStar. De groep legde op het einde van de zwangerschap even het werk stil, maar stonden vanaf februari 2010 weer terug klaar met een nieuwe show.
 
Verder is Roxane Kalishoek naast haar werk als zangeres natuurlijk bekend als fotomodel op de cover van P-Magazine van menig badpakkenspecial.
 
In 2008 verlegde Roxane Kalishoek haar grenzen tijdens de fotoshoot voor de badpakkenspecial van P Magazine in Mauritius, en ging ze uit de kleren.
Voor haar derde Badpakken-special mocht het wat meer zijn. Speciaal voor u overwon Roxane Kalishoek haar hoogtevrees, en samen met de glamour fotograaf klauterde ze tot boven op een wilde waterval. “Best eng!“ vond ze achteraf. De bikini foto’s van Roxane Kalishoek waren net zo adembenemend.
 
Roxanne Kalishoek, beter bekend onder haar artiestennaam Roxane, (Antwerpen, 5 maart 1979) is een Vlaamse zangeres.
 
Roxane Kalishoek dook voor het eerst op in de Vlaamse showbizz met de groep Spirit. De groep had slechts een hit (Love is gonna save me) en was vrij vlug uitgezongen.
 
Roxanes eerste solosucces in de dancecharts kwam er met een cover van I wanna dance with somebody, oorspronkelijk van de Amerikaanse zangeres Whitney Houston. Bij het grote publiek werd Roxane bekend door haar deelname aan Eurosong 2004, de Vlaamse voorronde voor het Eurovisiesongfestival.
 
Met haar lied Television Game liet zij zich daar op een sexy manier opmerken. Zij won de derde voorronde en moest uiteindelijk in de finale de winst aan Xandee laten.
 
In 2004 verscheen ook haar debuutalbum Naked(naakt). In 2006 nam zij opnieuw deel aan Eurosong, dit keer met het electropopnummer Push it. Ditmaal was de halve finale haar eindstation.
 
Toen Tanja Dexters niet mocht paaldansen op het kerstfeest in 2006 van de Belgische blauwhelmen in Libanon, ging Roxane Kalishoek in de plaats. Het optreden werd echter geheimgehouden en pas in mei 2007 bekend gemaakt.
 
De uitleg van Defensie was dat er iets was mis gegaan met de communicatie. Later die maand vertrok Roxane voor een optreden voor de Belgische troepen in Afghanistan.
 
Roxane Kalishoek is vanaf 2009 op tour met haar nieuwe live-band ROXSTAR.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten