vrijdag 11 november 2011

Profiel Roxane Kalishoek, zangeres en fotomodel


Profiel Roxane Kalishoek, zangeres en fotomodel

Naam: Roxane Kalishoek

Nickname: Roxie

Woonplaats: Antwerpen, België

Geboortedatum: 05 Maart 1979

Geslacht: Vrouwelijk

Sexuele Voorkeur: Hetero

Liefdesstatus: Single

Hobby's: Shoppen, zang & televisie

Muziekgenre: Techno, R'n B, Pop, Rock & House.

Beroep: Artieste / Zangeres / Fotomodel.

Favoriete Groepen: Roxane & D-Me!

Favorite Films: 'You've Got Mail' en iets romantisch, spanning en horror mag ook wel.

Favoriete Acteurs/ Actrice: Demi Moore.

Favoriete Chat (Servers): MSN (soms als ik tijd heb)

Favoriete Chatkanalen: MSN dus.

Talen: Nederlands, Engels en beetje Frans.

Afkomst: België

Wat Zoek Ik In Een Partner?: Lief, romantisch, teder, zacht, humoristisch, intelligent en verzorgd.

Turn On: Iedereen welkom.

Turn Off: Zoek het eens uit.

Grootte: 1m88

Gewicht: /

Kleur Ogen: Blauw

Haarkleur: licht bruin.

Extra Beschrijving Roxane Kalishoek: Ik ben een sociaal en vrolijk iemand. Ik kan heel wispelteurig zijn, maar ik kom wel zelfzeker over. Ik ben bovendien een heel gevoelig persoon en ik ben graag onder de mensen.

Bijkomend Commentaar Roxane Kalishoek: Op 5 maart 1979 zag Roxane voor het eerst het licht. Al vrij snel wist ze het: ze moest en zou zangeres worden! Daarvan was ze vast van overtuigd na een nummer van Aretha Franklin gehoord te hebben. Ze deed dan ook alles in functie van die droom zodat deze werkelijkheid zou worden. Ze studeerde theater, klassieke muziek en volgde ook een hele tijd pianolessen. Maar hetgeen waar ze de grootste passie voor had, was het zingen zelf natuurlijk.

Bij zingen alleen bleef het niet, maar ze nam ook deel aan de Miss Antwerpen verkiezing. Dat liep erg positief af en er volgde een korte carrière als fotomodel, wat niet helemaal de bedoeling was. Roxane Kalishoek werd wereldberoemd in heel Vlaanderen door haar sexy fotoshoot's voor de P-Magazine badpakkenspecials in bikini. Haar eerste muzikale avontuur als zangeres beleefde ze bij de groep Spirit. Love is gonna save me werd een belgische hit, maar de groep Spirit kon dit succes niet herhalen.

Roxane Kalishoek haar ambitie was na dit avontuur nog niet geblust en ze besloot het op haar eentje te wagen. Haar eerste release - en zeker niet de laatste - is de single I wanna dance with somebody (cover en remake van de hit van Whitney Houston). Het is een single waarin ze haar kwaliteiten als “white girl with black soul” kan bewijzen. Later richtte Roxane Kalishoek de partyband Roxstar op.

De single werd opgenomen in de DLM studio en werd geproduced door Decoy (Danny Van Wauwe) en Mon S Jegers Beide betrokken in projecten zoals boss@nova/Nord Vs Bonka ,… Bij haar eerste single I wanna dance… hoort ook een video waarin Roxane Kalishoek naakt een bad neemt!

Beroep Roxane Kalishoek: Zangeres
Interesses Roxane Kalishoek:
Boeken lees ik niet echt zoveel Maar als ik echt iets moet opnoemen zou'k zeggen P-Magazine of de Flair. Artiesten wel D-Me mag er wel zijn. Steden: Parijs of Londen. Zoals de meesten wel denken zang komt op nummer 1 voor Roxane Kalishoek verder volg ik mode ga ik ook eens graag nog uit of zet ik eens een stapje inde wereld met vrienden en vriendinnen. En natuurlijk is ook shoppen een groot onderdeel.

1 opmerking:

  1. Heb je interesse in een fotoshoot, ik volg een cursus fotografie...ik dacht...heeft er toch iemand van ons ervaring!

    BeantwoordenVerwijderen