woensdag 1 december 2010

Roxane Kalishoek gaat uit de kleren en poseren voor mannenblad Playboy?

Het wordt steeds waarschijnlijker dat Roxstar zangeres Roxane Kalishoek binnenkort naakt gaat poseren voor Playboy.

Sinds kort staat de sexy zangeres en model Roxane namelijk op de Pl@yboy site.

Op die site kan gestemd worden, welke bekende Belgische(Vlaamse) of Nederlandse babe haar borsten mag tonen op de cover van het mannenblad.

Pl@yboy omschrijft het zelf als volgt:
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en België(Vlaanderen) de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine. Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook foto's en/of video's uploaden van jouw favoriete bekende dame. Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.

Bij genoeg stemmen zal Roxane Kalishoek dus erotisch naakt poseren op een exotisch strand voor het mannenmagazine Pl@yboy.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben alvast benieuwd en hoop dat je wint.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Roxane, proficiat met je knappe foto's, stukje portfolie, het zal wel voorbij zijn?
    Maar je blijft een klasse-dame. vind het erg jammer dat P-Magazine er niet meer is in gedrukte vorm. Ik ben 42 zomers jong en ik heb het einde nog geweten van jullie voorganger de Panorama, ma de vooruitgang... zal wel zo best zijn.... lieve en vriendelijke groetjes van JOHNY en succes met je modellenwerk en wat je onderneemt. xx

    BeantwoordenVerwijderen