dinsdag 26 mei 2009

Roxane Kalishoek duikt op P-magazine badpakkenspecial feest zonder bikini in zwembad

Tropische temperaturen op Braziliaans badpakkenspecial feest van P-magazine, Roxane Kalishoek duikt zonder bikini maar met kleren aan in zwembad.

Ter gelegenheid van de lancering van hun traditionele badpakkenspecial in de maanden juli en augustus organiseerde P-magazine maandag een heus Braziliaans badpakkenfeest.

De sensuele foto's voor deze 9-delige badpakkenspecial werden dit jaar immers in het exotische decor van Brazilië, meer bepaald Rio de Janeiro en Parati, gemaakt. De 8 badpakken-babes van dienst waren daar Ann Van Elsen, Joke Van de Velde, Miss België Virginie Claes, Kim Engelbosch, Zoë Van Gastel, Hanne Troonbeeckx, Roxane Kalishoek en P-lezeres van het jaar Britt Van Driessche.

Place to be was maandag dus een bloedhete Waagnatie in Antwerpen waar voor het eerst ook het grote publiek kon komen meegenieten van een exclusieve party met jacuzzi's, zwembad, Capoeira-dansers, hostessen in badpak (o.a. verleidster Liesbeth uit Temptation Island) en Braziliaanse danseressen en muzikanten. DJ De Janeiro, DJ Ax (Axel Daeseleire) en DJ Ward zorgden voor de verdere muzikale invulling. Tegen dat de badpakken-babes in bikini op een op zijn Braziliaans versierde praalwagen hun opwachting maakten, was de temperatuur in een intussen volgelopen Waagnatie al opgelopen tot tropisch heet en enkele reuzenventilators konden amper voor wat plaatselijke verkoeling zorgen. Of het door de hete temperaturen kwam of door de drank is niet bekent, maar de babes lieten zich op het podium flink van hun lesbische kant zien door veelvuldig met elkaar te zoenen of zelfs te tongzoenen.

De link met Brazilië was er trouwens niet alleen omwille van het exotische karakter van die plek op aarde waar enerzijds luxe en glamour en veel te grote borsten in veel te krappe bikini's maar tegelijk ook diepe armoede en vele straatkinderen deel uitmaken van het immer bruisende leven in de Braziliaanse grootsteden.

Dalila Gerlani, ooit zelf een straatkind, is nu directrice van Favos de Mel I en II , 2 opvangtehuizen voor in totaal zo'n 84 verwaarloosde kinderen die anders in mensonterende omstandigheden zouden moeten opgroeien. Net als ze zich het lot van die kinderen aantrekt, ontfermde ze zich daar over de fotoploeg van P-magazine, vandaar dat ze ook iets wilden terugdoen en doen dit nu via de Vlaamse vzw Kinderen van Rio (alle info op www.Kinderenvanrio.org) die al sinds jaren financiële ondersteuning vanuit België verleent.

Anderzijds kunnen P-lezers voor amper 10 € ook een pakketje bestellen met daarin 3 mooie postkaarten (met Ann Van Elsen) , een gesigneerde poster én een sexy T-shirt van P-magazine. De opbrengst gaat integraal naar het Favos de Mel-project.

In opvolging van Véronique de Kock is het nu Ann Van Elsen die de voortrekkersrol op zich genomen heeft en samen met gastvrouw Inge Moenenhout en haar collega-babes stelde zij mevrouw Dalila en haar project aan het talrijke publiek voor. Voor de badpakken-babes, die deze avond vooral in bikini optraden, was er ook een mooi aandenken want zij kregen elk een mooi fotokader met daarin hun badpakkenspecial coverfoto.

De badpakmodellen nog eens in orde van verschijning dit jaar:
- 04/7: Joke Van de Velde
- 11/7: Ann Van Elsen
- 18/7: Kim Engelbosch
- 25/7: Zoë Van Gastel
- 01/8: lezeres van het jaar Britt Van Driessche
- 08/8: Hanne Troonbeeckx
- 14/8: Miss België Virginie Claes
- 22/8: Roxane Kalishoek
- 29/8: EXTRA: the making of (met exclusieve beelden achter de schermen).

De fotografen trotseerde de tropische temperaturen en kregen heel wat mooie bikini babes voor de lens. Roxane Kalishoek was echter haar badpak en bikini vergeten, maar dat mocht de pret niet drukken, ze dook met kleren en al het zwembad in, het doorschijnen van haar borsten door de natte kleren voor lief nemen.

1 opmerking:

  1. Ik vind het heerlijk om met kleren aan te zwemmen. Plakt lekker en heerlijk hoe mooi glanzend zo'n jeans zich rond mijn billen spant

    BeantwoordenVerwijderen