maandag 5 oktober 2009

Roxane Kalishoek op P Magazine Badpakken-special 2008 Lezeres van het Jaar party

Met de award van Lezeres van het Jaar van P-magazine stak Tiffany Van den Brande uit Temse gisterenavond ook meteen een ticket in bikini naar Mauritius voor P's Badpakken-special 2008 op zak. Een sexy fotoshoot volgt. Tijdens een spannende finale-avond, te zien in 'De Rode Loper', liet Tiffany 6 medegenomineerden voor de titel van Lezeres van het Jaar achter zich.

Voor het eerst maakte P-magazine er een bescheiden showavond van. Plaats van het gebeuren was het Antwerpse restaurant en voormalige schuilplaats voor dokwerkers La Riva, waar de spanning te snijden was. Ook Roxstar zangeres en super babe Roxane Kalishoek was van de party. Er stond dan ook een mooi prijzenpakketje van lingeriemerk Triumph en een award op het spel, maar toch vooral een ticket voor P's beroemde en beruchte Badpakken-special, naast nog twee covershoots dit jaar.

Tiffany, een 21-jarige kapster uit Temse, kreeg meteen felicitaties van Lezeres van het Jaar 2007 Sabrina Holvoet, een applaus van mede-Mauritius-reizigers en ex Miss Belgie Véronique De Kock, Miss België Alizée Poulicek, Roxane Kalishoek, fotomodel Kim Engelbosch en Valery Super. Maken het achttal voor de bikini fotoshoot in de P's Badpakken-special 2008 compleet: Erika Van Tielen en Joke van de Velde.

'P's Lezeres van het Jaar is een gegeerde titel, dat merken we aan het almaar stijgende aantal inschrijvingen', zegt hoofdredacteur Günther van Hassel. 'Het voorbije jaar toch makkelijk twee à drieduizend zonder dat we daar oproepen voor lanceren, want anders krijgen we het aanbod gewoonweg niet meer verwerkt. Daaruit selecteren we dan, na verscheidene castings, 46 meisjes voor onze Lezeressen voor de Lens-rubriek. Mooie borsten zijn een pre.

Van die 46 hebben we er dit jaar 7 genomineerd. Onnodig te zeggen dat de keuze razend moeilijk was, want fotogeniek zijn ze, net als Roxane Kalishoek, uiteraard allemaal. Met Tiffany hebben we iemand een kans willen geven die ze misschien zelf helemaal niet had zien aankomen. Buiten die ene erotische fotoshoot voor P-magazine had ze nog niet naakt, in badpak of bikini voor de lens gestaan. Daar komt nu verandering in'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten