woensdag 21 november 2012

Zangeres en fotomodel Roxane Kalishoek zwanger van tweede kindje


Zangeres en fotomodel Roxane Kalishoek zwanger van tweede kindje

Zangeres en badpakkenmodel Roxane Kalishoek was onlangs met haar partyband RoxStar te gast in het Glazen Huis van Kalmthout voor Music For Life. Wie echter met het scherpe oog Roxane  bewonderde, kon al reeds een klein buikje kunnen waarnemen!

Roxane Kalishoek kondigde met veel vreugde haar 2de zwangerschap aan. Op 7 december 2009 werd ze reeds de trotse mama van haar zoon Marlon. Nu iets meer dan 2 jaar later, verwachten Roxane en haar partner Olav in mei 2012 een 2de kindje.

Roxane Kalishoek zal in het voorjaar van 2012 nog enkele concerten afwerken met haar partyband RoxStar. Nadien neemt ze een geplande pauze tot de zomer van 2012.

Na haar bevalling zal Roxane Kalishoek de draad weer opnemen zodat ze in de zomer van 2012 terug op verschillende festivalpodia te bewonderen zal zijn.

Roxane Kalishoek als Demi Moore naakt en zwanger op cover?
Een zwangerschap is heel een bijzonder moment in je leven.  Steeds meer vrouwen kiezen er voor dit bijzondere moment in hun leven op een prachtige manier vast te leggen.

Sinds Demi Moore in 1991, zeven maanden zwanger, bloot op de cover van Vanity Fair stond, is het laten maken van professionele zwangerschapsfoto’s steeds populairder geworden.

Op de cover van P-Magazine voor de beroemde badpakkenspecial zit er dus dit jaar niet in voor Roxane Kalishoek, maar een mooie stijlvolle zwangerschapsfoto geïnspireerd op de wereldberoemde foto van actrice Demi Moore, zoals die in 1991 uit de kleren ging voor de cover van Vanity Fair toen ze 7 maanden zwanger was van haar dochter Scout LaRue, zeker wel.

De fotoshoot vindt meestal plaats vanaf week 36, Roxane Kalishoek heeft dus nog even tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten