dinsdag 16 juni 2009

Roxane Kalishoek heeft een gloednieuwe website over RoxStar

Sexy zangeres en badpakken model Roxane Kalishoek presenteert een gloednieuwe website van haar partyband ROXSTAR, www.roxstar.be.

Na een geslaagd voorjaar langs talrijke bedrijfsfeesten zal Roxane Kalishoek binnenkort de Vlaamse festivals afschuimen met een stomende party! “Een nieuwe website voor de fans kon dan ook niet op zich laten wachten, ik kijk dan ook heel hard uit naar komende zomer” getuigt Roxane.

Samen met haar 6 muzikanten zal Roxane binnenkort live te zien zijn op Pennenzakkenrock, Zonhoven Goes Live, Beverse Feesten en talrijke andere zomerfestivals.

Op de site staan geen sexy foto's van Roxane Kalishoek in badpak of bikini, de site staat geheel in het teken van Roxane als zangeres.

Op de professionele website van RoxStar kan je verder meer informatie vinden over de muzikanten, de agenda nalezen en video’s en foto’s bewonderen. Naast de laatste nieuwtjes over Roxane Kalishoek en haar partyband vind je RoxStar ook terug op de laatste nieuwe Community-sites zoals Facebook en Twitter. Dompel je dus onder in de wondere wereld van Roxane Kalishoek en haar muzikanten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten